13 Χρόνια "δήλος" Δήμητρα Χατούπη

 

University Joomla and WordPress Template

13 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας συμπληρώνει φέτος η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης 'δήλος' - Δήμητρα Χατούπη, που εδρεύει στην Αθήνα. Η σχολή είναι περήφανη για τις επιδόσεις και την πορεία των μαθητών της, που είναι αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας σπουδαστών κα καθηγητών. Ευχαριστεί τους καθηγητές της για τη στήριξη και τους μαθητές της για τη συνεπή καλλιτεχνική τους διαδρομή. Η 'δήλος' ολοκλήρωσε με επιτυχία και την Ακαδημαική χρονιά 2014-2015 και καλωσοριζει τη νέα χρονιά με ένα δυναμικό επιτελείο καθηγητών.

More details…

Απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις της σχολής «δήλος»

 

Εισαγωγή αποφοίτων σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού

 

Η Σχολή Δραματικής Τέχνης «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη ολοκλήρωσε και φέτος με απόλυτη επιτυχία την Ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016. Συγχαίρει θερμά τους σπουδαστές της, καθώς όλοι τους πέρασαν με επιτυχία στις φετινές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού. Η σχολή, που ήδη μετράει 13 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας, είναι περήφανη για τις επιδόσεις των μαθητών της, που αποφοίτησαν παρουσιάζοντας πέντε παραστάσεις: «Τελευταία Στοιχήματα!» (πρωτότυπο κείμενο των τελειοφοίτων της «δήλος», δραματουργική επιμέλεια Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία Δήμητρας Χατούπη), «Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα» του Λ. Πιραντέλλο (σκην. Λένας Φιλίπποβα), «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» του Λ. Πιραντέλλο (σκην. Λένας Φιλίπποβα), «Δωδέκατη Νύχτα» του William Shakespeare (σκην. Βασίλη Ανδρέου) και «’Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του William Shakespeare (σκην. Βασίλη Ανδρέου).

 

Η μεγάλη αυτή επιτυχία είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας δασκάλων και μαθητών. Η «δήλος» ευχαριστεί τους καθηγητές της για τη στήριξη και τους σπουδαστές της για τη συνεπή καλλιτεχνική τους διαδρομή.

 

Ιδιαιτέρως η σχολή συγχαίρει τους αποφοίτους Θεοδόση Σκαρβέλη για την επιτυχία του στις εξετάσεις του Gitis, Ακαδημία Θεάτρου της Μόσχας, και την Γιάννα Σωτηροπούλου για την επιτυχία της στις εξετάσεις του Royal Central School of Speech & Drama του Λονδίνου.

 

Μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές, η σχολή θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά, όπως πάντα, με ένα δυναμικό επιτελείο καθηγητών.

NEA